Acting Dream Academy – Școala iubirii, școala onestității, școala vieții, una dintre cele mai pretențioase școli de teatru de la noi, poate fi pentru un copil locul ideal. Locul unde va crește…altfel. Locul unde va face performanță dacă se ia în serios, pentru că școala constituie pepinieră pentru Acting Dream Theater.

Acting Dream Academy – Școala care are grijă să dobândești cele mai ascunse taine ale actoriei, metoda de predare fiind una complexă – cea de la noi dar și cea a facultăților de music-hall din Londra. Școala care are grijă să pleci cu un bagaj de cunoștințe extrem de valoros. Un bagaj care va ajuta copilul indiferent de meseria pe care o va urma. Școala unde copilul învață în primul rând…despre el.

Acting Dream Academy – Școala unde se muncește mult și cu sens în cel mai profund înțeles al cuvântului. Școala care nu acceptă “mi se cuvine” pentru că nu am putea să ajutăm copilul în felul acesta. Mai întâi muncim, dăm rezultate și de-abia după aceea construim împreună povestea unui nou spectacol. Școala care pune accent în primul rând pe calitate. Tocmai de aceea locurile sunt limitate. Școala care a reușit într-un timp atât de scurt să adune o echipă de adevărați profesioniși. Oameni care respiră teatru, dans și muzică. Oameni pentru care aceste lucruri înseamnă un mod de a trăi.

Acting Dream Academy – Școala unde rezistă doar cei care înțeleg valorile și reperele noastre morale, o școală pentru cei care înțeleg că succesul nu vine din nimic peste noapte. Musicalul Cartea Junglei s-a născut după o muncă de trei ani cu elevii școlii.

Da… pentru că ținem la toate aceste valori, pentru că nu cunoaștem cuvântul “compromis”, pentru că rezultatele noastre vorbesc de la sine, ne rezervăm dreptul de a lucra doar cu cei care respectă aceleași valori esențiale. S-a întâmplat să intâlnim pe parcurs personaje care nu doar că nu le-au respectat, dar au încercat să le schimbe. Sunt oameni de care ne-am despărțit fără drept de apel, fie că vorbim de copii sau de vreun profesor.

Acting Dream Academy – Școala care a pregătit copii ambițioși pentru facultățile mari de music-hall din Anglia și a obținut rezultate remarcabile. Școala care a pregătit un om minunat pentru televiziune. Astăzi toți își trăiesc visul. Au reușit și datorită nouă, dar și datorită muncii lor asidue. Este esențial de știut că drumul până acolo poate fi extraordinar de frumos și ușor dacă faci totul cu bucurie și seriozitate. Altfel devine greu, aproape imposibil.

Știu…pentru unii pretențiile sunt mari, dar știu că sunt mulți părinți care caută pentru copiii lor exact așa ceva.

Acting Dream Academy – școala clădită pe respect, încredere și iubire necondiționată. Școala visului împlinit.

mm
Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *