Curs interactiv de teambuilding și evoluție personală prin teatru dedicat companiilor din România

InterActing Coaching este un nou concept de evoluție personală dedicat companiilor din România ce pune în prim plan omul și dezvoltarea sa în raport atat cu necesitățile sale personale de evoluție, cât și în raport cu interacțiunea pe care o are cu ceilalți angajați ai unei companii.

De ce InterActing Coaching?

Adriana Drăguț și Eduard Petru - Traineri curs evoluție personală InterActing Coaching

Adriana Drăguț și Eduard Petru – Trainerii cursului interactiv de teambuilding și evoluție personală prin teatru

Fiecare dintre noi dorim să fim întotdeauna mai buni, să evoluăm și să atingem performanțele cele mai înalte spre care tindem, atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Primul pas pe care trebuie să-l facem întotdeauna este de a conștientiza ce anume dorim să îmbunătățim și apoi să descoperim acele resurse interioare pe care trebuie să le activăm pentru a evolua.

InterActing Coaching înseamnă în primul rând evoluție personală, competitivitate și performanță. A fi competitiv și performant înseamnă a fi flexibil, adaptabil, în permanentă mișcare de idei și în interacțiune cu ceilalți.

Tu ești cel mai important, ești deținătorul resurselor proprii care te pot conduce către performanță. De aceea, în momentul în care acționezi, ești la fel ca un actor pe scenă: trebuie să ții cont de expresivitate, emoții, mimică, gesturi, modul în care vorbești, astfel încât audiența să înțeleagă exact ceea ce dorești să transmiți.

Conceptul Acting to Perform își propune să conducă la (auto)conștientizarea, (auto)evidențierea și (auto)valorificarea resurselor proprii ale fiecăruia. Acting înseamnă, în egală măsură să Acționezi, dar să poți fi și Actorul situațiilor la care participi, adică să te poți observa din exterior, astfel încât să InterAcționezi eficient cu cei din jurul tău.

Beneficii companie

  • Motivarea angajaților și direcționarea către rezultate palpabile și cu durabilitate în timp
  • Comunicare eficientă, atât internă, cât și externă
  • Creșterea capacității de implicare pro activă în rezolvarea sarcinilor de lucru
  • Rezolvarea creativă a problemelor și concentrarea pe soluții eficiente
  • Îmbunătățirea rezultatelor companiei prin dezvoltarea și valorificarea potențialului unic al fiecărui angajat dar și în cadrul echipelor de lucru.

Beneficii angajat

  • Valorizarea personală și a echipei cu care lucrezi
  • Gestionarea emoțiilor și creșterea adaptării la situații neprevăzute (improvizație)
  • Comunicare cursivă, coerentă și eficientă (dicție, mimică, mișcare etc…)
  • Asumare și încredere – Creșterea încrederii în propriile resurse și a capacității de valorificare a propriei identități, înțelegerea situațiilor și a rolurilor fiecăruia în diferite situații.

Sesiunea interactivă de teambuilding și evoluție personală prin teatru propusă de Acting Dream Academy, prin programul InterActing Coaching este un pas înainte în evoluția ta PENTRU CĂ:

1. Vei descoperi că: expresia evoluției personale este conștientizarea și înțelegerea unei “coregrafii” ce conține noua ta exprimare, re-inventarea TA!

2. Vei învăța să ÎȚI ASUMI faptul că, singura răspundere adevărată este față  de propriul tău potențial, față de forța misterioasă și nelimitată care este forța conștiinței proprii, față de acțiunea care, prin toate acestea, îți oferă calea spre EVOLUȚIA PERSONALĂ!

3. EȘTI PREGĂTIT PENTRU O SCHIMBARE, EȘTI PREGĂTIT SĂ FII TU ÎNSUȚI!

 

TE AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!

Numele tău (obligatoriu)

Emailul tău (obligatoriu)

Număr telefon (obligatoriu)

Subiect

Mesajul tău (obligatoriu)

mm
Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *