Vorbesc despre Mamma Mia cu oricine îmi iese în cale. Îmi răsună în cap muzica, îmi rulează în fața ochilor imagini, scene din spectacol… artiștii desăvârșiți, pur și simplu minunați!!!

Mi-ați umplut sufletul de bucurie, multă bucurie, așa cum nu am mai simțit demult la un spectacol! Spun spectacol… deși este și show fără discuție. Are grandoarea unui show, dar prin jocul artiștilor am asistat și la un spectacol de teatru. M-au făcut să mă îndrăgostesc de ei…iremediabil. Am simțit că asist la ceva…unic! Și este unic!

Am mers la spectacol fără așteptări mari, am mers pur și simplu ca un spectator deschis, cinstit, foarte onest, pasionată de genul musical. Nu am avut niciun fel de idee preconcepută. Nu am mers ca la pomul lăudat. Și bine am făcut!
În felul acesta am putut să las să mi se-ntâmple, să simt, să fiu conectată la tot ce se întâmpla pe scenă… să mă bucur și …atât!

Spectacolul chiar este… WOW! Sau cel puțin asta înseamnă pentru mine WOW, asta numesc eu spectacol în toată puterea cuvântului. Se cântă, se dansează, se joacă teatru impecabil. Din text se intră în songuri atât de firesc… Songuri care sună absolut… divin! Un spectacol în care nu este lăsat nimic la voia întâmplării. Un spectacol plin de emoție dar și de forță în același timp, în care artiștii sunt puși în valoare…într-un mare fel. Un spectacol cu o coregrafie care m-a uns pe suflet. Un spectacol în care detaliile de regie… chiar fac diferența!

Am văzut și multă muncă dar și muuuuult curaj!  Iubesc oamenii care au curaj… atâta curaj!
Bravo vouă, întregii echipe! Bravo de un milion de ori! MULȚUMESC pentru bucuria pe care mi-ați dăruit-o!

mm
Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *